Redan från 1985 har Kalastustarvikeliike Wobbleri varit känd för sin god och sakkunnig service. Från breda sortimentet hittar man både inhemska och utlänska tillverkares färskaste nyheter. Wobbleri har specialmodeller i både fiskerullar och spön. Affären är känd för att ha specialfärger av både inhemska och utländska tillverkare.

Du hittar kvalitetsutrustning i alla prisklasser oavsett fiskade du med jerk, vertikaljig, havs- eller forsfiske eller ifall du fiskade nu och då från stugstranden. Vi får linan snabbt på din fiskerulle så att du får din nyanskaffade utrustning snabbt i bruk. Vi kan även byta linan på din gamla rulle – du behöver bara ta den med dig till butiken.

På grund av att sortimentet är stort och förändrar konstant har vi valt att ha i netbutiken ändast några specialprodukter. Vi har flera tusen olika fiskedrag och brett sortiment med tillbehör. Beroende på årstiden finns det över hundra olika fiskerullar och över tvåhundra olika spön. I affären finns rikligt bl.a. handgjorda drag som vi får ett litet sortiment i taget. Kom och fynda.

Du är hjärtligt välkommen till affären och bekanta dig med sortimentet. Vi hjälper gärna att välja utrustning som är passande just för dig.