Palautukset ja vaihdot

Palautus- vaihto- ja reklamaatiotapauksissa ota AINA ensin yhteyttä Wobbleriin ennen kaavakkeen täyttöä ja palautusta.

Kaikissa tilauksissa käytämme kuluttajasuojalain mukaista verkokauppan ja muu etämyynti ohjeistusta. http://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/verkkokauppa-ja-muu-etamyynti/#11

Tilauksen peruminen: Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Sinun tulee ottaa yhteyttä Wobbleriin aina ennen kaavakkeen täyttöä ja palautusta. 

Yhteydenottokaavakkeen voit tulostaa tästä: Yhteydenottokaavake

Ilman yhteydenottokaavaketta palautettua tuotetta ei hyvitetä. Tuote tai tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa siten, että pakkaus säilyy ehjänä. Mikäli tuotetta on käytetty tai alkuperäinen myyntipakkaus on vaurioitunut, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalannuksesta. 

Tavaran palauttaminen ja kustannukset

Jos kuluttaja peruuttaa sopimuksen, hänen on palautettava tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää palautuskuitilla toteen, että tavara on palautettu määräajassa.

Kuluttajan vastuulla on maksaa palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset, WOBBLERI ei vastaa palautuskustannuksista. Säilytä saamasi palautuslähetyksen kuitti.

WOBBLERIN asiakaspalautukset ja vaihdot toimitetaan osoitteeseen:

Kalastustarvikeliike Wobbleri
Päiväläisentie 4
00390 Helsinki